Vlinders bij groencentrum Witmarsum
Vandaag zijn we via een toeristische route door Gelderland en Flevoland (via Lelystad) naar onze vakantiebestemming in Friesland gereden. Een kleine twee weken zijn we op het Elfstedenhart vakantiepark van Landal. Natuurlijk waren we weer veel te vroeg. Dus zijn we eerst een rondje gaan lopen bij onze buren van deze week: Groencentrum Witmarsum. Daar vlogen allerlei vlinders rond die natuurlijk even op de foto moesten.

Vlinders bij groencentrum Witmarsum
En nog een vlinder. Bij Groencentrum Witmarsum hebben we een chai latte en een latte macchiato op met een proeverijtje van allerlei taartjes. Heel lekker. De taartjes worden daar ook huisgemaakt. Kortom een aanrader.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44
Iets voor vier uur zijn we toch richting de receptie gegaan en hebben we de sleutel van ons huisje afgehaald. In de Landal-app hadden we al gezien dat we huisje 44 hadden gekregen. Een huisje midden op het park.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 woonkamer
Dit is onze woonkamer voor deze week. De twee zitstoelen die er staan, zijn wel mooi in het interieur, maar erg comfortabel kan je het niet noemen. Hier zier je het niet goed, achter ons huisje was een sloot met riet en dan gelijk weer andere huisjes. Maar het was zo rustig dat we tijdens onze vakantie tot twee keer toe een ijsvogeltje hebben gezien. Bijzonder.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 keuken
De keuken voor deze week. Koken met inductie dus. We hebben het een paar gedaan, of eigenlijk Michel heeft het gedaan. Prima keukentje.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 eetkamer
Helemaal aan de andere kant van het huisje was de eetkamer. Hier stond ik ter hoogte van de keuken. Achter mij was nog een stuk woonkamer. Je kon er bijna een bowlingbaan van maken.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 slaapkamer 1
De slaapkamer voor deze week met een boxspring met topper, een tweepersoonsbed.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 slaapkamer 2
Dit was de andere slaapkamer met twee losse boxspringbedden en achter de deur nog een kinderledikantje.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 douche
Bij de douche hebben we lopen zoeken naar een aan-uit knopje van het licht. Maar dat werkte op een bewegingssensor. Prima dat hebben we thuis ook. Maar deze was nog al gevoelig afgesteld. De douche had overigens wel vloerverwarming.

Op Vakantie naar Landal Elfstedenhart Witmarsum huisje 44 douche
Dit is dan de douche, de grote regendouche aan het plafond zie je net niet.

Na het uitpakken zijn we nog even naar de supermarkt in Witmarsum gereden, een Poiesz (die hebben we bij ons in de buurt niet). Daar hebben we een pastasalade gehaald als avondeten. De lunch in Lelystad en het taartenproeverijtje bij het Groencentrum hakten er nog behoorlijk in.

0
(Visited 7 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *